Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7481

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Pepř černý mletý
0,3 l Smetana 12% (konzumní)
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
0,8 kg Vepřové maso mleté
1 ks Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 616 kcal
Kilojoule 2 577kJ
1% Sacharidy 5 g
67% Tuky 50 g
15% Sodík 301 mg
60% Bílkoviny 34 g

Zapékané zelí s masem postup přípravy receptu:

1

Na lžíci sádla zpěníme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme mleté maso, sůl, pepř a vše promícháme.

2

Zelí rozebereme a listy povaříme v malém množství osolené vody. Scedíme a necháme okapat.

3

Do vymazaného pekáče klademe vrstvu jemně nakrájeného zelí, masa, zalijeme smetanou a dáme opět zelí a maso. Nakonec zalijeme smetanou.

4

Pečeme ve vyhřáté troubě. Podáváme s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept