Irský guláš - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 80 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Irský guláš
Celkový čas: | 80 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 60 minut |
Autor: | fialova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 7483 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
8 ks | Brambory |
1 ks | Cibule |
0,5 l | Hovězí vývar základní |
1 ks | Kapusta hlávková |
1 špetka | Pepř černý mletý |
500 g | Skopové maso přední |
1 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 48g |
---|---|
Cholesterol | 100,0mg |
Draslík | 2g |
Vláknina | 19g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 1,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 320,6mg |
Vitamín E | 0,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 13,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Brambory, Cibule, Hovězí vývar základní, Kapusta hlávková, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý, Skopové maso přední mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Irský guláš postup přípravy receptu:
1 | Omyté skopové maso nakrájíme na kostky a podusíme na cibulce. Osolíme a opepříme. |
2 | K poloměkkému masu přidáme nakrájenou kapustu a brambory nakrájené na kostky. Podlijeme vývarem a dusíme doměkka. |