Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7483

Ingredience

8 ks Brambory
1 ks Cibule
0,5 l Hovězí vývar základní
1 ks Kapusta hlávková
1 špetka Pepř černý mletý
500 g Skopové maso přední
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 585 kcal
Kilojoule 2 450kJ
13% Sacharidy 48 g
43% Tuky 32 g
33% Sodík 663 mg
60% Bílkoviny 34 g

Irský guláš postup přípravy receptu:

1

Omyté skopové maso nakrájíme na kostky a podusíme na cibulce. Osolíme a opepříme.

2

K poloměkkému masu přidáme nakrájenou kapustu a brambory nakrájené na kostky. Podlijeme vývarem a dusíme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept