Jambalaya z klobásy - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Jambalaya z klobásy
Jambalaya z klobásy
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | filmova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 7487 |
Kategorie: | Hlavní chod |
Ingredience
1 stroužek | Česnek |
1 ks | Cibule |
0,3 kg | Klobása uzená |
1 polévková lžíce | Máslo čerstvé |
1 ks | Paprikové lusky čerstvé |
1 špetka | Pepř černý mletý |
6 ks | Rajčata |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 17g |
---|---|
Cholesterol | 6,0mg |
Draslík | 362,2mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 33,7mg |
Vitamín E | 0,7mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 6,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Cibule, Paprikové lusky čerstvé, Rajčata, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Klobása uzená, Máslo čerstvé, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Jambalaya z klobásy postup přípravy receptu:
1 | Na másle osmažíme jemně nakrájenou cibuli a česnek. |
2 | Spařená rajčata oloupeme a nakrájíme na plátky. Přidáme jemně nakrájenou papriku zbavenou semen. |
3 | Klobásu nakrájíme na kolečka, přidáme k cibuli, osmahneme, přidáme rajčata s paprikou, opepříme, osolíme a dusíme asi 10 minut. |
4 | Podáváme s rýží. |