Recept

Svíčková pečeně s madeirským vínem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 751

Ingredience

800 g Hovězí svíčková
400 ml Hovězí vývar základní
1 ks Lanýž
30 g Máslo čerstvé
80 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
1 dl Víno madeira

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 461 kcal
Kilojoule 1 929kJ
1% Sacharidy 4 g
20% Tuky 15 g
37% Sodík 739 mg
87% Bílkoviny 49 g

Svíčková pečeně s madeirským vínem postup přípravy receptu:

1

Očistíme svíčkovou, osolíme a protkneme slaninou.

2

Rozpustíme si máslo v hlubší pánvi, vložíme svíčkovou, přilijeme trochu polévky a necháme dusit.

3

Před servírováním na stůl přidáme do šťávy jednoho najemno rozsekaného lanýže, madeirské víno a pár lžic vývaru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept