Recept

Ražniči z telecích jater

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 7514
Kategorie: Maso

Ingredience

0,5 kg Játra telecí
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
0,3 kg Slanina vepřová
2 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 566 kcal
Kilojoule 2 366kJ
2% Sacharidy 7 g
60% Tuky 45 g
35% Sodík 707 mg
58% Bílkoviny 33 g

Ražniči z telecích jater postup přípravy receptu:

1

Omytá a odblaněná játra nakrájíme na malé čtverečky. Osolíme, opepříme a stejně nakrájíme i slaninu.

2

Na jehlu napichujeme střídavě játra potřená máslem a slaninu slabě posypanou strouhankou.

3

Pečeme na rožni asi 15 minut. Podáváme se smaženými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept