Jednoduchý recept

Játra na roštu

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 7515

Ingredience

800 g Játra telecí
100 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
5 g Petržel - nať
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 464 kcal
Kilojoule 1 943kJ
2% Sacharidy 6 g
40% Tuky 30 g
11% Sodík 213 mg
71% Bílkoviny 40 g

Játra na roštu postup přípravy receptu:

1

Omytá játra nakrájíme na plátky silné asi 1cm. Mírně je opepříme, pomastíme máslem a pečeme je na roštu asi 6-8 minut. Obracíme tak, aby obě strany plátků byly dvakrát na roštu a vždy mastíme máslem

2

Upečená játra narovnáme na ohřátou mísu, osolíme a na každý plátek dáme kousek másla a petrželku.

3

Podáváme s bramborami nebo s míchanou zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept