Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7517
Kategorie: Maso

Ingredience

1 kávová lžička Bazalka
2 stroužek Česnek
1 ks Kuře
2 polévková lžíce Olej olivový
50 g Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
250 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

52% Kalorie 1,025 kcal
Kilojoule 4 289kJ
2% Sacharidy 6 g
91% Tuky 69 g
30% Sodík 609 mg
142% Bílkoviny 80 g

Kuře po provensálsku postup přípravy receptu:

1

Omyté a očištěné kuře nakrájíme na čtvrtky a prudce je opečeme na oleji.

2

Potom podlijeme bílým vínem, přidáme utřený česnek, oloupaná a nakrájená rajčata bez jader, černé olivy bez pecek a nakonec lžičku bazalky.

3

Vše zvolna dusíme asi 10 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept