Jednoduchý recept

Velikonoční holoubata

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 752
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Holub
100 g Máslo čerstvé
1 špetka Muškátový oříšek
50 g Slanina vepřová
1 hrst Strouhanka
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

68% Kalorie 1,342 kcal
Kilojoule 5 616kJ
1% Sacharidy 2 g
41% Tuky 31 g
22% Sodík 443 mg
128% Bílkoviny 72 g

Velikonoční holoubata postup přípravy receptu:

1

Očištěné vnitřnosti z holoubat umeleme, přidáme vychladlé rozpuštěné máslo, vejce, strouhanku a osolíme. Ochutíme špetkou muškátového oříšku. Takto připravenou nádivkou, která je poměrně řídká, vyplníme holuby a omotáme je slaninou.

2

Dáme péci do předem vyhřáté trouby a občas podlijeme horkou vodou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept