Jednoduchý recept

Bucatini s kapary a olivami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 7522
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

2 stroužek Česnek
3 polévková lžíce Kapary sterilované
4 polévková lžíce Olej olivový
100 g Olivy černé
3 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
45 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
500 g Těstoviny Bucatini
5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 585 kcal
Kilojoule 2 448kJ
26% Sacharidy 93 g
19% Tuky 15 g
48% Sodík 954 mg
36% Bílkoviny 20 g

Bucatini s kapary a olivami postup přípravy receptu:

1

Bucatini vaříme ve velkém hrnci v dobře osolené vodě. Po změknutí je scedíme a propláchneme.

2

Na velké pánvi na středním ohni na oleji /extra panenský/ orestujeme česnek s petrželí /obě suroviny jemně nasekané/. Až začne česnek měnit barvu vmícháme olivy /jemně nasekané/a kapary a na mírném ohni podusíme asi 2-3 minuty.

3

Scezené těstoviny přidáme do rendlíku a asi 2 minuty je na středním ohni mícháme s kapary a olivami.

4

Vše přendáme do nahřáté mísy,posypeme nastrouhaným sýrem a můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept