Recept

Kuře na červeném víně

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7530

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 ks Cibule
1 ks Karotka
1 ks Kuře
2 polévková lžíce Olej stolní
10 g Petržel - nať
3 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Víno červené
1 stroužek Česnek
50 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

56% Kalorie 1,111 kcal
Kilojoule 4 650kJ
4% Sacharidy 13 g
92% Tuky 69 g
26% Sodík 516 mg
147% Bílkoviny 83 g

Kuře na červeném víně postup přípravy receptu:

1

Připravíme marinádu z oleje, cibule, česneku, bobkového listu, vína a soli.

2

Omyté kuře rozdělíme na čtvrtky a necháme marinovat 24 hodin.

3

V kastrole na oleji osmahneme jemně nakrájenou šunku, přidáme nakrájená rajčata a karotku a po chvíli zalijeme zbylým vínem. Do omáčky vložíme porce kuřete.

4

Dusíme pod pokličkou doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept