Recept

Hříbky po bordelaiském způsobu

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7531
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 stroužek Česnek
2 ks Cibule
8 ks Houby čerstvé
250 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 603 kcal
Kilojoule 2 525kJ
2% Sacharidy 8 g
84% Tuky 63 g
3% Sodík 68 mg
5% Bílkoviny 3 g

Hříbky po bordelaiském způsobu postup přípravy receptu:

1

Dobře očištěné hřiby vložíme do ohnivzdorné nádoby s rozpáleným olejem. Dusíme asi 10 minut.

2

Houby potom obrátíme, přidáme jemně nakrájenou cibuli, česnek utřený se solí, opepříme a dusíme doměkka.

3

Podáváme posypané nasekanou petrželovou natí.

Poznámka

Použijeme větší hřiby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept