Zdravý recept

Zeleninový kaviár

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 7533
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Lilek
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 polévková lžíce Ořechy vlašské
4 ks Paprikové lusky čerstvé
10 g Petržel - nať
6 ks Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 88 kcal
Kilojoule 369kJ
4% Sacharidy 14 g
6% Tuky 5 g
3% Sodík 67 mg
5% Bílkoviny 3 g

Zeleninový kaviár postup přípravy receptu:

1

Lilek a papriky opečeme v horké troubě, zchladíme studenou vodou, oloupeme a jemně nakrájíme.

2

Rajčata spaříme, oloupeme a nasekáme, vmícháme mleté ořechy, olej, ocet a sůl. Smícháme s paprikami a lilkem.

3

Hotový pokrm zdobíme petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept