Jednoduchý recept

Salát z rýže a květáku

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 7534
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Květák
100 g Majolka
2 polévková lžíce Olej stolní
200 g Rýže loupaná
2 polévková lžíce Sardelová pasta

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 489 kcal
Kilojoule 2 048kJ
15% Sacharidy 54 g
36% Tuky 27 g
4% Sodík 79 mg
17% Bílkoviny 9 g

Salát z rýže a květáku postup přípravy receptu:

1

Rýži uvaříme v mírně osolené vodě, necháme okapat a na 15 minut ji vložíme do salátové mísy s několika lžícemi oleje.

2

V osolené vodě uvaříme květák do poloměkka. Po okapání jej rozebereme na růžičky, vložíme do rýže a přidáme sardelovou pastu.

3

Hotový salát pokryjeme majolkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept