Jednoduchý recept

Skopový guláš

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7537
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
1 ks Karotka
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
4 ks Paprika zelená
1 ks Petržel - nať
4 ks Rajčata
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
750 g Skopová plec
1 ks Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 557 kcal
Kilojoule 2 332kJ
4% Sacharidy 13 g
62% Tuky 46 g
4846% Sodík 97 g
38% Bílkoviny 21 g

Skopový guláš postup přípravy receptu:

1

Omyté maso osušíme a nakrájíme na menší kostky.

2

Tuk rozehřejeme v kastrole a rozkrájené maso na něm opečeme. Opečené maso vyjmeme na talíř a na tuku osmahneme na drobno nakrájenou karotku s cibulí. Osmahnutou zeleninu zaprášíme moukou, osmahneme, přimícháme sladkou papriku a zalijeme vývarem. Následně k zelenině přidáme již opečené maso, osolíme a dusíme téměř do měkka.

3

Očištěné a semen zbavené papriky nakrájíme na proužky, přidáme k téměř měkkému masu, chvilku podusíme, přidáme oloupaná a nakrájená rajčata. Guláš zapečeme v troubě.

4

Hotový guláš posypeme nasekanou petrželovou natí.

5

Jako přílohy podáváme rýži nebo chléb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept