Skopový guláš s rajčaty a paprikami - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 75 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Skopový guláš s rajčaty a paprikami
Celkový čas: | 75 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 60 minut |
Autor: | novakovaj |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 7540 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 ks | Cibule |
1 polévková lžíce | Mouka pšeničná hladká T 650 |
1 kávová lžička | Paprika mletá sladká |
4 ks | Paprika zelená |
4 ks | Rajčata |
1 polévková lžíce | Sádlo škvařené |
750 g | Skopová plec |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 9g |
---|---|
Cholesterol | 2,9mg |
Draslík | 354,9mg |
Vláknina | 5g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 68,5mg |
Vitamín E | 0,8mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Paprika mletá sladká, Paprika zelená, Rajčata, Sádlo škvařené mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mouka pšeničná hladká T 650, Skopová plec mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Skopový guláš s rajčaty a paprikami postup přípravy receptu:
1 | Očištěné a omyté maso nakrájíme na menší kostky. |
2 | Drobně rozkrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme nakrájené maso a osmahneme. Osmahnuté maso zasypeme sladkou paprikou, osolíme, podlijeme a dusíme téměř do měkka. |
3 | Omyté a semen zbavené papriky nakrájené na proužky spolu s oloupanými a na dílky nakrájenými rajčaty přidáme k téměř měkkému masu a vše společně dodusíme. |
4 | Jako přílohu podáváme rýži nebo chléb. |
Poznámka
Obměna : Místo paprik přidáme fazolky.