Jednoduchý recept

Skopové maso na roštu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7542

Ingredience

750 g Skopový hřbet
100 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 520 kcal
Kilojoule 2 174kJ
0% Sacharidy 0 g
53% Tuky 39 g
20% Sodík 402 mg
65% Bílkoviny 37 g

Skopové maso na roštu postup přípravy receptu:

1

Očištěné maso vykostíme a nakrájíme na plátky. V případě, že jsou plátky větší, rozpůlíme je. Maso lehce naklepeme, osolíme a navlékneme na jehlici střídavě se stejně velkými plátky slaniny. Navléknuté maso zploštíme a opékáme na roštu z každé strany 3 minuty. Maso lze upéci také na rožni.

2

Jako přílohu podáváme chléb nebo rýži.

Poznámka

Pokud maso opékáme na otevřeném ohništi, musíme mít pod ním pouze žhavé uhlíky, aby se dobře propeklo a nespálilo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept