Skopové kotlety na roštu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Skopové kotlety na roštu
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | novakovaj |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 7543 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
2 polévková lžíce | Mouka pšeničná hladká T 650 |
40 ml | Olej stolní |
8 ks | Skopové kotlety |
2 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 0,0mg |
---|---|
Cholesterol | 2,8mg |
Draslík | 0,0mg |
Vláknina | 31,5mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Olej stolní, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mouka pšeničná hladká T 650, Skopové kotlety mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Skopové kotlety na roštu postup přípravy receptu:
1 | Očištěné kotlety uvolníme od kosti, aby se lépe propekly. |
2 | Kotlety naklepeme, osolíme, potřeme olejem a zaprášíme slabě moukou. |
3 | Takto připravené kotlety klademe na rozpálený rošt a opékáme z každé strany 3 minuty. |
Poznámka
Jako přílohy podáváme rýži, brambory nebo zeleninové saláty.