Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 7551

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 ks Celer řapíkatý
1 ks Cibule
1 ks Citrony
500 g Kapr obecný
1 ks Mrkev kořen
6 ks Pepř černý celý
1 ks Petržel - nať
1 ks Rajčata
1 ks Sůl
2 l Voda pitná
125 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

76% Kalorie 1,499 kcal
Kilojoule 6 273kJ
54% Sacharidy 195 g
509% Tuky 382 g
19404% Sodík 388 g
214% Bílkoviny 121 g

Rybí vývar postup přípravy receptu:

1

Do velkého hrnce dáme vodu,rybí odřezky/hlava,kosti,kůže/,všechnu zeleninu,cibuli,bobkový list,hrubou sůl a pepř,víno.Přivedeme do varu,snížíme teplotu a vaříme 10 minut.Z povrchu pravidelné odstraňujeme vodu děrovanou naběračkou.Vývar přecedíme a používáme do uvedených receptů.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept