Jednoduchý recept

Zeleninový vývar do základních receptů

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 7552
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 ks Celer řapíkatý
1 ks Cibule
1 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
5 ks Pepř černý celý
6 ks Petržel - nať
1 ks Pórek
1 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 194 kcal
Kilojoule 812kJ
11% Sacharidy 41 g
6% Tuky 4 g
11% Sodík 214 mg
11% Bílkoviny 6 g

Zeleninový vývar do základních receptů postup přípravy receptu:

1

V kastrolu rozpálíme olej /extra panenský/,přidáme všechnu očištěnou zeleninu,zakryjeme a mírně restujeme 5 minut.

2

Přidáme pepř,bobkový list,osolíme. Přilijeme vodu,zakryjeme a vaříme asi 1 hodinu na mírném ohni.

3

Přecedíme přes jemné sítko a zeleninu vyjmeme.

Poznámka

Získáme asi 1,5 litru vývaru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept