Jednoduchý recept

Těstoviny primavera

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7555

Ingredience

1 ks Cibulka jarní
500 g Fazole bílé
500 g Hrášek
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
75 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
350 g Těstoviny konzumní
4 polévková lžíce Zakysaná smetana
225 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

52% Kalorie 1,029 kcal
Kilojoule 4 307kJ
45% Sacharidy 161 g
27% Tuky 20 g
22% Sodík 436 mg
96% Bílkoviny 54 g

Těstoviny primavera postup přípravy receptu:

1

Máslo rozpustíme v hrnci, přidáme špenát.

2

Pod pokličkou vaříme 5 minut, až špenát ztratí na objemu.

3

Necháme vychladnout.

4

Ve slané vodě vaříme hrášek a fazole, dokud nejsou hotové a poté slijeme.

5

Špenát se zakysanou smetanou rozmixujeme, až vznikne kaše.

6

Kaši vrátíme do hrnce a promícháme s hráškem a fazolemi.

7

Přidáme petržel, jarní cibulku, osolíme, opepříme a dáme polovinu parmazánu.

8

Udržujeme teplé.

9

Ve slané vodě uvaříme těstoviny dle návodu.

10

Slijeme a se špenátovou omáčkou promícháme a podáváme se zbylým parmazánem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept