Hovězí guláš znojemský - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 140 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Hovězí guláš znojemský
Celkový čas: | 140 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 120 minut |
Autor: | vzduch |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (26%) |
ID receptu: | 7560 |
Kategorie: | Hlavní chod |
Ingredience
2 ks | Cibule |
400 g | Hovězí maso zadní |
2 polévková lžíce | Mouka pšeničná hladká T 650 |
50 g | Okurky nakládané |
2 polévková lžíce | Olej stolní |
1 ks | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 39,9mg |
Draslík | 63,9mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,6mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Okurky nakládané, Olej stolní, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hovězí maso zadní, Mouka pšeničná hladká T 650 mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Hovězí guláš znojemský postup přípravy receptu:
1 | Na oleji necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibulku. Na ni přihodíme tuku zbavené maso nakrájené na kostky a lehce opečeme, podlijeme vodou a necháme zvolna dusit doměkka. Potom guláš zaprášíme moukou, přidáme nadrobno nakrájené kyselé okurky a ještě chvíli podusíme. Podle chuti dosolíme. |