Jednoduchý recept

Hovězí dušené v mrkvi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 7562

Ingredience

500 g Hovězí maso zadní
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
500 g Mrkev kořen
1 polévková lžíce Olej stolní
1 ks Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 153 kcal
Kilojoule 640kJ
2% Sacharidy 7 g
262% Tuky 196 g
3232% Sodík 65 g
34% Bílkoviny 19 g

Hovězí dušené v mrkvi postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso zbavené tuku a nakrájené na kostky lehce opečeme na oleji, podlijeme vodou a dusíme do poloměkka. Pak přidáme očištěnou nakrájenou nebo nastrouhanou mrkev a dusíme doměkka. Pokud chceme šťávu zahustit moukou, tak pak musíme pokrm ještě chvíli vařit. Solíme jen málo.

Poznámka

Jako přílohu podáváme vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept