Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 7563

Ingredience

1 ks Cibule
150 g Hovězí maso zadní
0,3 l Mléko odtučněné
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Okurky nakládané
1 ks Olej stolní
1 ks Pepř černý mletý
1 ks Sardelová pasta
1 ks Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

247% Kalorie 4,876 kcal
Kilojoule 20 403kJ
8% Sacharidy 29 g
692% Tuky 519 g
9795% Sodík 196 g
49% Bílkoviny 28 g

Švédská roštěnka postup přípravy receptu:

1

Plátek zlehka naklepeme, okraj nařízneme, osolíme a opepříme. Rychle ho pak opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji s dorůžova osmahnutou nadrobno nakrájenou cibulkou. Plátek trochu podlijeme vodou a dusíme doměkka, přičemž ho nezapomeneme otáčet a podle potřeby podlévat. Když je maso měkké, můžeme jej vyjmout, šťávu zaprášíme moukou, přilijeme mléko a za stálého míchání omáčku dovaříme. Před koncem varu přidáme podle chuti sardelovou pastu a na drobné kostičky nakrájené kyselé okurky.

Poznámka

Vhodnou přílohou je rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept