Bifteky na roštu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Bifteky na roštu
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | vzduch |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (26%) |
ID receptu: | 7565 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 ks | Cibule |
800 g | Hovězí svíčková |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 kávová lžička | Sůl |
1 polévková lžíce | Tuk rostlinný |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 84,0mg |
Draslík | 735,5mg |
Vláknina | 889,8mg |
Vitamín A | 58,5mg |
Vitamín B6 | 1,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,9mg |
Vitamín E | 0,9mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Hovězí svíčková, Sůl, Tuk rostlinný mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Bifteky na roštu postup přípravy receptu:
1 | Bifteky ze svíčkové lehce naklepeme, osolíme, opepříme a dáme na olejem potřený předehřátý rošt. Pečeme asi 4 minuty z každé strany. Po upečení bifteky pokapeme olejem. Na talíři ozdobíme plátkem cibule. |
Poznámka
Vhodná příloha je zeleninový salát nebo vařené brambory.