Recept

Ražniči z telecího masa

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 7567

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Oregano sušené
2 ks Paprikové lusky čerstvé
1 ks Pepř černý mletý
100 g Rajčata
1 ks Sůl
400 g Telecí kýta
1 ks Tuk rostlinný
150 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

89% Kalorie 1,747 kcal
Kilojoule 7 311kJ
4% Sacharidy 16 g
237% Tuky 178 g
4915% Sodík 98 g
53% Bílkoviny 30 g

Ražniči z telecího masa postup přípravy receptu:

1

Telecí maso nakrájíme na kousky, lehce je naklepeme, osolíme a opepříme. Napichujeme na kovovou jehlu nebo na špejli střídavě s kousky šunky, cibule, rajčat a paprik. Potřeme olejem, podle chuti posypeme oreganem a ze všech stran opečeme. Vhodná je také příprava na grilu nebo na roštu.

Poznámka

Podáváme s vařenými brambory, bramborovou kaší nebo s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept