Jednoduchý recept

Tatranský pstruh

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (26%)
ID receptu: 7584
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Petržel - nať
600 g Pstruh
1 ks Rajčata
120 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 382 kcal
Kilojoule 1 596kJ
1% Sacharidy 5 g
31% Tuky 24 g
26% Sodík 525 mg
64% Bílkoviny 36 g

Tatranský pstruh postup přípravy receptu:

1

Nakrájenou cibuli osmahneme na vyškvařené slanině.

2

Vložíme omyté, očištěné a osolené ryby, obalené v hladké mouce a osmahneme z obou stran.

3

Přidáme nakrájené žampiony a rajčata a pečeme doměkka. Ozdobíme petrželkou.

Poznámka

Jako přílohu podáváme hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept