Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (26%)
ID receptu: 7586
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 ks Bobkový list
500 g Cibule
1 kg Kapr obecný
100 g Máslo čerstvé
1 ks Olej stolní
1 ks Pepř černý celý
100 g Protlak rajčatový
300 g Rajčata
1 ks Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

145% Kalorie 2,866 kcal
Kilojoule 11 992kJ
8% Sacharidy 27 g
380% Tuky 285 g
4852% Sodík 97 g
86% Bílkoviny 48 g

Kapr po bulharsku postup přípravy receptu:

1

Kapra osolíme a potřeme olejem. Vložíme do pekáčku s nahrubo nakrájenou cibulí a rajčaty. V hrnci připravíme zálivku z rajčatového protlaku, soli, saturejky, másla a vody. Touto zálivkou přelijeme a podlijeme kapra, přidáme bobkový list a celý pepř. Pečeme v troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept