Brambory pečené ve slupce - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 60 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Brambory pečené ve slupce
Celkový čas: | 60 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 50 minut |
Autor: | vzduch |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (26%) |
ID receptu: | 7589 |
Kategorie: | Teplé předkrmy |
Ingredience
4 ks | Brambory |
1 ks | Jogurt bílý |
1 ks | Kopr čerstvý |
1 ks | Majonéza |
Nutriční hodnoty jedné porce
50% Kalorie 984 kcal
Kilojoule 4 116kJ
6% Sacharidy 22 g
132% Tuky 99 g
32% Sodík 647 mg
10% Bílkoviny 6 g
Uhlovodany | 23g |
---|---|
Cholesterol | 6,5mg |
Draslík | 763,2mg |
Vláknina | 8g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,4mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 19,3mg |
Vitamín E | 14,8mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 5,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Brambory, Jogurt bílý, Kopr čerstvý, Majonéza mají zadané všechny známé hodnoty.

Brambory pečené ve slupce postup přípravy receptu:
1 | Omyté brambory pečeme ve slupce doměkka a dokřupava, dokud se na slupce nedělají puchýřky. |
2 | Každou bramboru lehce stlačíme, aby praskla a naplníme ji omáčkou z jogurtu, majonézy a kopru. |