Jednoduchý recept

Kysel z černého rybízu

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 7595

Ingredience

140 g Cukr krupice
150 g Rybíz černý
50 g Solamyl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 200 kcal
Kilojoule 836kJ
14% Sacharidy 51 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 1 mg
1% Bílkoviny 1 g

Kysel z černého rybízu postup přípravy receptu:

1

Přebraný a omytý rybíz protřeme sítem a šťávu necháme stát v zakryté nádobě. Rozmačkané bobule zalijeme asi 1/2 l studené vody, povaříme a procedíme.

2

Odvar přivedeme do varu, přidáme cukr a škrobovou moučku rozmíchanou ve studené vodě. Odstavíme z ohně, přilijeme syrovou šťávu a promícháme.

3

Kysely připravujeme stejným způsobem i z jiných bobulovin.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept