Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 7605
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

200 g Brambory vařené
100 g Máslo čerstvé
0,5 dl Mléko polotučné
120 g Mouka pšeničná hrubá
100 g Sýr Brynza
100 g Sýr Eidam cihla 40%
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 536 kcal
Kilojoule 2 243kJ
9% Sacharidy 34 g
48% Tuky 36 g
8% Sodík 161 mg
35% Bílkoviny 20 g

Brynzové nočky postup přípravy receptu:

1

Mléko, vařené brambory, brynzu, vejce, mouku a sůl společně ušleháme v mixeru.

2

Ze vzniklého těsta vykrajujeme nočky a vaříme je ve vodě, až vyplavou na povrch. Vyjmeme je, polijeme rozpuštěným máslem a posypeme nastrouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept