Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 761

Ingredience

50 g Fazole vařené
50 g Hrách loupaný
50 g Ječné kroupy
1 špetka Majoránka
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
80 g Zelenina kořenová
1 ks Česnek
50 g Čočka jedlá

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 219 kcal
Kilojoule 918kJ
9% Sacharidy 33 g
8% Tuky 6 g
10% Sodík 208 mg
17% Bílkoviny 9 g

Bratříčkova polévka postup přípravy receptu:

1

Přes noc namočíme hrách, čočku a fazole do studené vody.

2

Druhý den je v této vodě uvaříme.

3

Před dovařením přidáme čistou nastrouhanou zeleninu, jíšku, ochutíme majoránkou, osolíme a necháme dovařit. Lze přisypat i uvařené kroupy. K lepší chuti můžeme přidat česnek.

4

Jíšku si připravíme ze sádla a mouky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept