Jednoduchý recept

Skopové maso na roštu se žampióny

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7616

Ingredience

1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej stolní
750 g Skopový hřbet
100 g Slanina vepřová
1 ks Strouhanka
1 ks Sůl
4 ks Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 555 kcal
Kilojoule 2 323kJ
20% Sacharidy 72 g
29% Tuky 22 g
4898% Sodík 98 g
36% Bílkoviny 20 g

Skopové maso na roštu se žampióny postup přípravy receptu:

1

Očištěné žampióny nakrájíme na plátky a na stejně velké plátky nakrájíme i maso z vykostěného hřbetu a slaniny. Maso ještě naklepeme a osolíme.

2

Maso se žampióny pokapeme olejem a necháme 1/2 hodiny marinovat. Po půl hodině budeme napichovat na jehlu střídavě maso se slaninou a houbami. Takto připravené rožně obalíme v prosáté strouhané housce, pokapeme rozehřátým máslem a budeme opékat na roštu nebo na elektrickém grilu.

3

Jako přílohy podáváme rýži, chléb nebo saláty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept