Jednoduchý recept

Karbanátky ze skopového a vepřového masa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7621

Ingredience

125 ml Mléko polotučné
1 ks Pepř černý mletý
400 g Skopová kýta
1 ks Strouhanka
1 ks Sůl
1 ks Tuk
2 ks Vejce slepičí
250 ks Vepřová plec
1 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

844% Kalorie 16,656 kcal
Kilojoule 69 690kJ
22% Sacharidy 79 g
1743% Tuky 1,307 g
5104% Sodík 102 g
1907% Bílkoviny 1,073 g

Karbanátky ze skopového a vepřového masa postup přípravy receptu:

1

Rozkrojenou žemli namočíme do mléka.

2

Očištěné skopové i vepřové maso nakrájíme na kousky a obojí na dvakrát umeleme. Spolu s masem umeleme namočenou a vymačkanou žemli. Směs osolíme, okořeníme a zamícháme žloutky.

3

Ze směsi vytvarujeme placičky (karbanátky), omočíme je v rozšlehaných bílcích, obalíme ve strouhané housce a usmažíme na tuku dozlatova.

4

Jako přílohu podáváme brambory posypané petrželovou natí s dušeným špenátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept