Bujón se sýrem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Bujón se sýrem
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 5 minut |
Autor: | nova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (22%) |
ID receptu: | 7627 |
Kategorie: | Čiré polévky |
Ingredience
2,8 l | Hovězí vývar základní |
1 kávová lžička | Sůl |
40 g | Sýr Parmezán |
Nutriční hodnoty jedné porce
6% Kalorie 122 kcal
Kilojoule 509kJ
1% Sacharidy 5 g
3% Tuky 3 g
108% Sodík 2 g
33% Bílkoviny 19 g
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 6,8mg |
Draslík | 449,2mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,8mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Hovězí vývar základní, Sůl, Sýr Parmezán mají zadané všechny známé hodnoty.
Bujón se sýrem postup přípravy receptu:
1 | Nastrouhaný sýr vložíme do polévkových šálků nebo do talířů a přelijeme čistým vývarem z masa, kostí a zeleniny. |
2 | Polévku můžeme podávat s osmaženou žemlí, s nočky nebo se svítkem. |