Recept

Uzené s česnekovou omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 763

Ingredience

1 ks Cibule
1 l Hovězí vývar základní
4 plátek Moravské uzené
60 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 214 kcal
Kilojoule 894kJ
5% Sacharidy 17 g
17% Tuky 13 g
36% Sodík 723 mg
14% Bílkoviny 8 g

Uzené s česnekovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Najemno nakrájenou cibuli a část česneku si usmažíme dorůžova na sádle, zasypeme moukou a usmažíme tak světlou jíšku. Zalijeme ji vývarem, dobře rozšleháme a necháme povařit. Omáčku přecedíme.

2

Do omáčky přidáme zbylý rozetřený česnek, pepř a znovu krátce povaříme.

3

Maso ohřejeme a ještě horké přeléváme na talířích omáčkou.

Poznámka

Podáváme s houskovým knedlíkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept