Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 7631

Ingredience

2 ks Cibule
600 g Hovězí plec
50 g Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
8 polévková lžíce Víno bílé
0,3 l Zakysaná smetana
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 555 kcal
Kilojoule 2 323kJ
3% Sacharidy 11 g
49% Tuky 37 g
17% Sodík 341 mg
75% Bílkoviny 42 g

Tokáň se smetanou postup přípravy receptu:

1

Slaninu nakrájíme na kostičky, vyškvaříme ji a přidáme olej, plátky cibule a maso nakrájené na hrubé nudle.

2

Vše okořeníme utřeným česnekem, pepřem, solí a zprudka opečeme. Nakonec přidáme rajčata, přilijeme víno a krátce dusíme.

3

Před podáváním pokrm zalijeme kyselou smetanou. Podáváme s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept