Jednoduchý recept

Vepřové maso na pivě

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 764
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Kmín celý
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
5 ks Nové koření celé
2 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
30 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
500 g Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 446 kcal
Kilojoule 1 868kJ
2% Sacharidy 8 g
45% Tuky 34 g
10% Sodík 197 mg
41% Bílkoviny 23 g

Vepřové maso na pivě postup přípravy receptu:

1

Na rozehřátém sádle usmažíme najemno nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, kmín a nové koření.

2

Zamícháme, podlijeme vodou (2-3 lžíce) a pivem. Dusíme doměkka.

3

Připravíme si jíšku z másla a mouky, zamícháme ji do masa a dodusíme.

4

Odstraníme kuličky nového koření.

Poznámka

Podáváme s rýží nebo houskovým knedlíkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept