Recept

Brusinková omáčka se šlehačkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 7659
Kategorie: Omáčky studené

Ingredience

1 ks Citrony
50 g Džem rybízový
200 g Kompot brusinkový
2 polévková lžíce Křen
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Pomeranče
0,1 l Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
0,1 l Víno červené
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

56% Kalorie 1,099 kcal
Kilojoule 4 599kJ
42% Sacharidy 152 g
58% Tuky 44 g
14% Sodík 279 mg
13% Bílkoviny 7 g

Brusinková omáčka se šlehačkou postup přípravy receptu:

1

Džemy zředíme vínem a šťávou z citronu a pomeranče. Přidáme ostatní suroviny.

2

Před podáváním do omáčky zlehka vmícháme ušlehanou smetanu.

3

Omáčku podáváme k jemným vařeným masům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept