Recept

Koprová omáčka z kyselého mléka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7661
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
0,3 l Hovězí vývar základní
4 polévková lžíce Kopr čerstvý
0,3 l Mléko kefírové
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 špetka Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 97 kcal
Kilojoule 407kJ
3% Sacharidy 11 g
5% Tuky 3 g
12% Sodík 230 mg
10% Bílkoviny 6 g

Koprová omáčka z kyselého mléka postup přípravy receptu:

1

Ve vývaru krátce povaříme jemně nakrájený kopr a přes cedník přilijeme mléko rozkvedlané s moukou. Nejméně 15 minut povaříme.

2

Omáčku dochutíme a nakonec přidáme žloutek.

3

Podáváme k vařeným masům a k vejcím vařeným natvrdo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept