Jednoduchý recept

Špagety s tuňákem a olivami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 7664
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 kávová lžička Česnek
1 ks Cibule
100 g Olivy černé
1 ks Paprika zelená
1 polévková lžíce Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
375 ml Protlak rajčatový
1 polévková lžíce Rajčatová pasta
500 g Špagety, Makarony
1 kávová lžička Sůl
425 g Tuňák v oleji
125 ml Víno bílé
5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 845 kcal
Kilojoule 3 536kJ
34% Sacharidy 123 g
18% Tuky 13 g
28% Sodík 564 mg
90% Bílkoviny 51 g

Špagety s tuňákem a olivami postup přípravy receptu:

1

V osolené vroucí vodě uvaříme špagety, slijeme a udržujeme teplé.

2

V pánvi rozpálíme olej z tuňáka a smažíme v něm nakrájenou cibuli, papriku a česnek 4 minuty. Přidáme rajčatový protlak, pastu a víno a 5 minut povaříme.

3

Přidáme do omáčky tuňáka a za občasného míchání vaříme 5 minut.

4

Špagety zalijeme omáčkou a promícháme.

5

Podáváme ozdobené petrželkou a drceným černým pepřem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept