Jednoduchý recept

Vepřový bůček na mateřídoušce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 768
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Česnek
1 ks Mateřídouška
40 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
400 g Vepřový bok

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 622 kcal
Kilojoule 2 604kJ
1% Sacharidy 3 g
84% Tuky 63 g
11% Sodík 230 mg
18% Bílkoviny 10 g

Vepřový bůček na mateřídoušce postup přípravy receptu:

1

Maso očistíme, vykostíme a nakrájíme na kousky. Osolíme a opečeme na sádle po všech stranách.

2

Maso shrneme na polovinu kastrolu a přisypeme na druhou polovinu najemno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek,zpěníme, přisypeme špetku sušené nebo čerstvé nakrájené mateřídoušky a zamícháme.

3

Podlijeme vodou a přiklopené dusíme doměkka.

4

K příloze je výborný bramborový knedlík s dušeným zelím.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept