Jednoduchý recept

Kuřecí maso s marsalou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7683

Ingredience

600 g Kuřecí prsa
1 hrst Mouka pšeničná hladká T 650
60 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
160 ml Víno Marsala
4 polévková lžíce Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 465 kcal
Kilojoule 1 945kJ
8% Sacharidy 28 g
27% Tuky 20 g
19% Sodík 389 mg
64% Bílkoviny 36 g

Kuřecí maso s marsalou postup přípravy receptu:

1

Obalíme v mouce osolená kuřecí prsa a přebytečnou mouku odstraníme. Rozehřejeme máslo s olejem v pánvi, a když máslo začne pěnit, vložíme maso a 3 minuty smažíme z každé strany.

2

Přimícháme marsalu, přivedeme k varu a 15 minut vaříme na mírném ohni, dokud se kuřecí maso neuvaří.

3

Kuře vyndáme z pánve a udržujeme teplé. Přilijeme vývar, přivedeme k varu a 2 minuty vaříme.

4

Přimícháme máslo a opepříme.

5

Kuřecí prsa zalijeme masovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept