Jednoduchý recept

Jehněčí na středomořský způsob

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 7685
Kategorie: Maso

Ingredience

2 kávová lžička Česnek
2 kávová lžička Chilli koření mleté
1 ks Cibule
1000 g Jehněčí kotlety
1,5 kávová lžička Kmín celý
1 kávová lžička Koriandr čerstvý
1 polévková lžíce Olej stolní
4 ks Rajčata
85 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 395 kcal
Kilojoule 1 655kJ
2% Sacharidy 6 g
34% Tuky 26 g
5% Sodík 109 mg
56% Bílkoviny 32 g

Jehněčí na středomořský způsob postup přípravy receptu:

1

Olej rozpálíme na velké pánvi, přidáme kotlety a 3 minuty smažíme doměkka. Vyndáme a udržujeme teplé.

2

Zmírníme oheň a necháme v pánvi změknout nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme kmín, čili, přilijeme víno, zvýšíme teplotu a než se víno odpaří, přidáme rajčata a koriandr. 3 minuty vaříme.

3

Kotlety podáváme s rajčatovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept