Recept

Farfalle se zelím a kari

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (26%)
ID receptu: 7686
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

200 g Cibule
1 kávová lžička Kari koření
50 ml Olej stolní
1 dl Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
500 g Těstoviny Farfalle
1 špetka Vegeta
1 kg Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 682 kcal
Kilojoule 2 852kJ
31% Sacharidy 111 g
24% Tuky 18 g
12% Sodík 243 mg
35% Bílkoviny 20 g

Farfalle se zelím a kari postup přípravy receptu:

1

Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli až zesklovatí. Zpěníme kari a přidáme nahrubo nakrájené zelí. Mírně ochutíme vegetou, krátce podusíme a zjemníme smetanou.

2

Smícháme s vařenými těstovinami a podáváme.

Poznámka

Lze připravit i bez smetany, se sýrem nebo zapečené s vejcem a mlékem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept