Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 770

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Kmín celý
100 g Máslo čerstvé
4 ks Okoun říční
2 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
5 dl Vývar rybí
8 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 681 kcal
Kilojoule 2 848kJ
3% Sacharidy 9 g
34% Tuky 26 g
31% Sodík 626 mg
176% Bílkoviny 99 g

Vařený okoun postup přípravy receptu:

1

Ryby vykucháme, oškrábeme a důkladně omyjeme. Vložíme do nádoby, okmínujeme, osolíme, přidáme jemně prolisovaný česnek, cibuli a vývar.

2

Přivedeme pozvolna k varu a necháme vařit na mírném plameni asi 20 minut.

3

Uvařené ryby pak vyjmeme děrovanou lopatkou. Necháme chvilinku okapat.

4

Položíme na prohřáté talíře, zalijeme máslem a lehce posypeme strouhankou, kterou jsme si předem osmahli na másle.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept