Jednoduchý recept

Zeleninové lečo s párkem

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Zeleninové lečo s párkem 5 1
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (20%)
ID receptu: 7709

Ingredience

2 ks Cibule
2 polévková lžíce Olej stolní
6 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
300 g Párky drůbeží lahůdkové
5 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 435 kcal
Kilojoule 1 819kJ
6% Sacharidy 23 g
38% Tuky 28 g
16% Sodík 323 mg
39% Bílkoviny 22 g

Zeleninové lečo s párkem postup přípravy receptu:

1

Na oleji orestujeme cibuli pokrájenou nadrobno, přidáme papriky nakrájené na proužky a smažíme asi pět minut.

2

Poté přidáme na kolečka pokrájené párky, na kostičky nakrájená rajčata a zalijeme rozšlehaným vejcem.

3

Promícháme, dochutíme solí, pepřem a podáváme.

Komentáře a hodnocení

 
Aleisa
Zeleninové lečo s párkem
Milujeme lečo z čerstvé zeleniny, gramáže není nutno přesně dodržet. Na oleji nejprve orestuju hrubě nakrájenou cibuli, přidám párek nebo nějakou klobásu nakrájenou na menší kousky, chvíli ještě restuju a přidám papriku. Později nakrájená rajčata, které většinou loupu. Naříznu je shora do kříže , dám do nějaké nerez nádoby, zaliju vařící vodou a po pár vteřinách vyjmu a oloupu. Jde to rychle a dobře. Lečo je super sezónní jídlo.blink
 
stankovic.jenda@gmail.com
Zeleninové lečo s párkem
blink
 
stankovic.jenda@gmail.com
Zeleninové lečo s párkem
blinkgrinblink

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept