Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 771
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Chléb konzumní
150 g Cibule
400 g Hovězí plec
50 g Křen
100 g Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Protlak rajčatový
50 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
200 g Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 523 kcal
Kilojoule 2 188kJ
6% Sacharidy 22 g
41% Tuky 31 g
15% Sodík 298 mg
67% Bílkoviny 38 g

Guláš z demínky postup přípravy receptu:

1

Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Osmahneme na sádle cibuli a přidáme maso, okořeníme, osolíme a dusíme.

2

Když je maso již změklé, zahustíme chlebem, přidáme protlak a necháme povařit do úplného změknutí masa.

3

Do hotového guláše přidáme nakrájenou kapii a posypeme nastrouhaným křenem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept