Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 60 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 7717

Ingredience

120 g Cibule
0,5 kávová lžička Kmín drcený
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
70 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Sůl
600 g Telecí plec
5 dl Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 380 kcal
Kilojoule 1 589kJ
2% Sacharidy 8 g
31% Tuky 23 g
34% Sodík 675 mg
63% Bílkoviny 35 g

Telecí na kmínu postup přípravy receptu:

1

Nakrájíme najemno cibuli a osmahneme na části másla dorůžova.

2

Přidáme na menší kostky nakrájené maso, posypeme drceným kmínem.

3

Za stálého míchání lehce osmahneme, zaprášíme moukou a opět osmahneme.

4

Pak zalijeme vychladlým vývarem, osolíme a za stálého míchání přivedeme k varu.

5

Maso dusíme přiklopené za občasného promíchání.

6

Po změknutí jej vyjmeme, šťávu procedíme a maso opět do ní vložíme. Zjemníme malým kouskem másla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept