Jednoduchý recept

Kapr v alobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7719
Kategorie: Maso

Ingredience

500 g Kapr obecný
1 špetka Kmín celý
40 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 232 kcal
Kilojoule 972kJ
0% Sacharidy 0 g
20% Tuky 15 g
13% Sodík 255 mg
40% Bílkoviny 22 g

Kapr v alobalu postup přípravy receptu:

1

Na alobal rozetřeme máslo a vložíme na něj osolené a okmínované porce kapra. Alobal pevně uzavřeme a přehneme okraje, aby nevytékala šťáva.

2

Pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut a během pečení alobal neotvíráme.

3

Po upečení rozbalíme a ihned podáváme. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo dušená zelenina.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept