Recept

Kapr v rajčatové šťávě

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 7723
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Citrony
500 g Kapr obecný
30 g Máslo čerstvé
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
0,3 l Rajčatová šťáva
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 369 kcal
Kilojoule 1 544kJ
3% Sacharidy 11 g
35% Tuky 26 g
13% Sodík 262 mg
43% Bílkoviny 24 g

Kapr v rajčatové šťávě postup přípravy receptu:

1

Kapra stáhneme z kůže, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Necháme krátce odležet.

2

Jednotlivé porce pomoučíme a opečeme po obou stranách na oleji. Přidáme máslo a podlijeme rajčatovou šťávou (zředěným rajčatovým protlakem). Vše krátce podusíme.

3

Podáváme s bramborovými hranolky nebo s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept